Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Puri Ratna - Rembulan

By

Puri Ratna - Rembulan

Title: Puri Ratna - Rembulan
Album: Rembulan - Single
Genre: Alternative
Size: 3.72MB
Views: 46
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Puri Ratna
Source: https://www.youtube.com/watch?v=kaMEStxx4RM

Published on 2019-04-11

Lirik Lagu Puri Ratna - Rembulan
rembulan ing wengi tansah hanyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
kinambaring batin tan biso ngelaleke
yati kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan


Tags: lagu Puri Ratna, lirik Puri Ratna, download Puri Ratna, lirik lagu Puri Ratna Rembulan , Rembulan Puri Ratna, mp3 Puri Ratna, download lagu Puri Ratna, Rembulan - Single Puri Ratna, download lagu Alternative Puri Ratna


IKLAN