Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Jihan Audy - Pamer Bojo

By

Jihan Audy - Pamer Bojo

Title: Jihan Audy - Pamer Bojo
Album: Pamer Bojo - Single
Genre: Dangdut
Size: 6.53MB
Views: 64
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Jihan Audy
Source: https://www.youtube.com/watch?v=U84PsYOVEns

Published on 2019-04-11

Lirik Lagu Jihan Audy - Pamer Bojo
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku


Tags: lagu Jihan Audy, lirik Jihan Audy, download Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Pamer Bojo , Pamer Bojo Jihan Audy, mp3 Jihan Audy, download lagu Jihan Audy, Pamer Bojo - Single Jihan Audy, download lagu Dangdut Jihan Audy


IKLAN