Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Alif & SonaOne - APA CERITA

By

Alif & SonaOne - APA CERITA

Title: Alif & SonaOne - APA CERITA
Album: DETAIL
Genre: Hip Hop
Size: 3.01MB
Views: 31
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Alif & SonaOne
Source: https://www.youtube.com/watch?v=KIhmJJzwONE

Published on 2019-04-12

Lirik Lagu Alif & SonaOne - APA CERITA
[Chorus: Alif & SonaOne]
Apa cerita? (cerita)
Apa cerita? (cerita)
Apa kau dengar, dengar, dengar
Apa cerita? (cerita)
Apa kau dengar?
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah

[Verse 1: Alif]
Apa cerita huh lama tak jumpa yeah
Tukar nombor nak bagitahu pun terlupa yeah
Jangan terluka, aku masih yang sama
Masih A and like F1 [?] bro
Imma black [?]
Aku kejar mereka lari ke tangga dua yeah
Takde friends, korang nak kecam pun takut yeah
Dan ku selalu in added time macam [?]
Dari 856
Section tanpa bersenam
Buat aku tenang
Jumpa OG aku tetap segan
2 pangkah 2 garis (what)
Dripping in sauce yang tak akan habis
2 pangkah 2 garis
Diorang hanya hampir get it macam hari Khamis

[Chorus: Alif & SonaOne]
Apa cerita? (cerita)
Apa cerita? (cerita)
Apa kau dengar, dengar, dengar
Apa cerita? (cerita)
Apa kau dengar?
Apa cerita yeah, yeah
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah

[Verse 2: SonaOne]
Apa cerita brader lama tak jumpa (tak jumpa)
Umur dah tua tapi rasa cam muda (what)
Living so fast, masa pergi ke mana
Satu baru kahwin, lagi satu baru kahwin dua
OK, anyway, aku duduk dalam stu like Drake
Rock-a-fella Force colour putih
Ada tanda perang macam Lupe
Bila aku jumpa dengan kawan lama
Cara diorang pandang buas sekarang dah tak sama
Aku dengar cerita, cerita tentang aku
Kau siapa mulut tapi dia tak mengaku
Bila masuk dapur, aku chef
Diorang tak tahan panas so they left
Tapi jangan main api itu bahaya
Tak pernah iri hati tengok member berjaya
Jadi

[Chorus: Alif & SonaOne]
Apa cerita? (cerita)
Apa cerita? (cerita)
Apa kau dengar, dengar, dengar
Apa cerita? (cerita)
Apa cerita?
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
Apa cerita yeah, yeah

[Outro: Both]
Woosah!
Apa cerita? (woosah!)
Magic Potion and Kenobi (woosah!)


Tags: lagu Alif & SonaOne, lirik Alif & SonaOne, download Alif & SonaOne, lirik lagu Alif & SonaOne APA CERITA, APA CERITA Alif & SonaOne, mp3 Alif & SonaOne, download lagu Alif & SonaOne, DETAIL Alif & SonaOne, download lagu Hip Hop Alif & SonaOne


IKLAN