Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Nella Kharisma - Mencla Mencle

By

Nella Kharisma - Mencla Mencle

Title: Nella Kharisma - Mencla Mencle
Album: Mencla Mencle
Genre: Dangdut
Size: 5.48MB
Views: 39
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Nella Kharisma
Source: https://www.youtube.com/watch?v=CzzG94hIpWY

Published on 2019-04-12

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mencla Mencle
Esuke ngomong ngene bengine ngomong seje
Lambemu mencla mencle amung nyusahne ae
Mendah kowe dadi aku
Jaremu setia jebule among ngapusi aku

Langit karo bumi ra iso dadi siji
Rembulan matahari selalu menyinari
Endahe dunia iki
Ra koyo tresnamu seng saiki kerep nyulayani

Asline uwes suwi aku ngempet roso iki
Tak aboti mergo sayang isih neng njero ati
Sak tenane nek wong liyo jelas wes angkat tangan
Tapi aku mencoba untuk tetap terus bertahan

Esuke ngomong ngene bengine ngomong seje
Lambemu mencla mencle amung nyusahne ae
Mendah kowe dadi aku
Jaremu setia jebule among ngapusi aku

Langit karo bumi ra iso dadi siji
Rembulan matahari selalu menyinari
Endahe dunia iki
Ra koyo tresnamu seng saiki kerep nyulayani

Asline uwes suwi aku ngempet roso iki
Tak aboti mergo sayang isih neng njero ati
Sak tenane nek wong liyo jelas wes angkat tangan
Tapi aku mencoba untuk tetap terus bertahan

Esuke ngomong ngene bengine ngomong seje
Lambemu mencla mencle amung nyusahne ae
Mendah kowe dadi aku
Jaremu setia jebule among ngapusi aku

Langit karo bumi ra iso dadi siji
Rembulan matahari selalu menyinari
Endahe dunia iki
Ra koyo tresnamu seng saiki kerep nyulayani


Tags: lagu Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma, download Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Mencla Mencle, Mencla Mencle Nella Kharisma, mp3 Nella Kharisma, download lagu Nella Kharisma, Mencla Mencle Nella Kharisma, download lagu Dangdut Nella Kharisma


IKLAN