Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Nella Kharisma - Konco Opo Rabi

By

Nella Kharisma - Konco Opo Rabi

Title: Nella Kharisma - Konco Opo Rabi
Album: Mencla Mencle
Genre: Dangdut
Size: 5.38MB
Views: 34
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Nella Kharisma
Source: https://www.youtube.com/watch?v=9ddG55CjAJg

Published on 2019-04-12

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi
milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

yen pancen karo aku tresno tenan
mending ndang mantenan
wes ora usah kakean haluan
mergo biso ngabar lan kedawan



rasah cilik ati bondo dunyo
kabeh biso direkoso
yen wes mantep anggone bebrayan
nadyan kahanan ora dadi halangan

buktine yen pancen ono katresnan
janur melengkung yen uwes dipasang
atine pating gumebyar
tamune dahar diramekno gendhing lan koploan

saiki mileh wae koncoan opo rabi
rasah bimbang mantep ning njero ati

milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni



milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

yen pancen karo aku tresno tenan
mending ndang mantenan
wes ora usah kakean haluan
mergo biso ngabar lan kedawan

rasah cilik ati bondo dunyo
kabeh biso direkoso
yen wes mantep anggone bebrayan
nadyan kahanan ora dadi halangan



buktine yen pancen ono katresnan
janur melengkung yen uwes dipasang
atine pating gumebyar
tamune dahar diramekno gendhing lan koploan

saiki mileh wae koncoan opo rabi
rasah bimbang mantep ning njero ati

milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati


Tags: lagu Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma, download Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Konco Opo Rabi, Konco Opo Rabi Nella Kharisma, mp3 Nella Kharisma, download lagu Nella Kharisma, Mencla Mencle Nella Kharisma, download lagu Dangdut Nella Kharisma


IKLAN