Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Nella Kharisma - Mantan Dadi Ipar

By

Nella Kharisma - Mantan Dadi Ipar

Title: Nella Kharisma - Mantan Dadi Ipar
Album: Mencla Mencle
Genre: Dangdut
Size: 5.26MB
Views: 28
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Nella Kharisma
Source: https://www.youtube.com/watch?v=pCv0voE_jHw

Published on 2019-04-12

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mantan Dadi Ipar
memang rodok aneh pancene
mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang
mbiyen waktu iseh pacaran

saiki bedo ceritane
kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku
salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru


memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu


Tags: lagu Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma, download Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Mantan Dadi Ipar, Mantan Dadi Ipar Nella Kharisma, mp3 Nella Kharisma, download lagu Nella Kharisma, Mencla Mencle Nella Kharisma, download lagu Dangdut Nella Kharisma


IKLAN