Unduhlagu.Com

Download Lagu | lagu mp3 terbaru, download musik gratis terbaik 2019


Vita Alvia - Sukete Tonggo

By

Vita Alvia - Sukete Tonggo

Title: Vita Alvia - Sukete Tonggo
Album: Sukete Tonggo - Single
Genre: Dangdut
Size: 4.31MB
Views: 44
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Vita Alvia
Source: https://www.youtube.com/watch?v=fye0XPvSgBg

Published on 2019-04-12

Lirik Lagu Vita Alvia - Sukete Tonggo
apuwo riko tego
mungkirri endah janji janji
jare isun hang riko demen
tapi wong liyo hang diangen

loro rasane ati
isun sing tau diregani
sembarang ewis sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wiring
me sisan isun ceburi

piring beling ojo dibanting
kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welasmaning
saben dino keronto ronto

loro rasane ati
isun sing tau diregani
sembarang ewis sun elungno
magih ngelirik sukete tonggo

sego wis kadung dadi jenang
karuan baen disanteni
mergo ati wis kadung wiring
me sisan isun ceburi

piring beling ojo dibanting
kurebno nong nduwur pelonco
hang disanding sing welasmaning
saben dino keronto ronto


Tags: lagu Vita Alvia, lirik Vita Alvia, download Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Sukete Tonggo , Sukete Tonggo Vita Alvia, mp3 Vita Alvia, download lagu Vita Alvia, Sukete Tonggo - Single Vita Alvia, download lagu Dangdut Vita Alvia


IKLAN